почивка в гърция закинтос

Maxwell Prindle asked 3 สัปดาห์ ago

остров Закинтос с настаняване в хотели по избор, с включен самолетен билет и фиксирани дати на заминаване. Има избор на хотели на база All Inclusive или със закуска. По време на престоя, се организират допълнителни екскурзии до:

* Лаганас – Заливът на костенурките-пътуването с челнок за присмотр на костенурки тръгва от пристанището Агиос Состис в залива

* Полудневен круиз “В пиратския залив Навагио и Сините пещери”- Първа спирка е в близост до пиратския бухта Навагио ( Заливът на корабокрушенците)

* Очарователните кътчета на Закинтос – По време на обиколката ще посетим най-голямата винарна, представяща старо и модерно училище за производство на вино с дегустация на вино и възможност за пазаруване.

Спиращи дъха пейзажи, о в закинтос възможност за разходка с корабче, тюркоазени води, настаняване в хотел по избор, раздольно време за плаж – това е идеалния вариант за отдих на о-в Закинтос!

Разгледайте нашите оферти за почивки в Гърция и ако сте любители на сини пещери и залива на контрабандистите, на костенурки и богата разстителност изборът е един – остров Закинтос за лято 2024!

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОСТРОВА
Закинтос е третият по големина остров, принадлежащ към групата на Йонийските острови. Площта му е 405 квадратни километра, на които живеят малко повече от 35 000 жители, намира се на 300 км западно от Атина и на 9,5 морски мили от брега на Пелопонес, откъдето до него се стига с ферибот.

Закинтос, островът на големите контрасти между златистите плажове и масивните скалисти брегове, се радва на умерен средиземноморски климат с мека зима и свежо лято; обилните зимни дъждове благоприятстват растежа на гъста растителност и осигуряват забележителен воден запас, което го прави изключително зелен.

Много топлите води, които мият крайбрежието, гарантират дългия туристически сезон (от май до края на октомври), което превръща островът в популярна туристическа дестинация, екскурзия до закинтос оферти където в южната част на остров закинтос хотелиа се размножават костенурките CARETTA-CARETTA – те са рядък екземпляр, защитен от гръцкото законодателство с нов морски парк.

По скалистите западни брегове се размножават и тюлените Monachus Monachus, които също са защитени от местните административни администрация.

КЛИМАТ
През летния сезон, от май до октомври, дъждовете са полно редки, а температурите са между 30° и 40°C.
Много често духа свеж вятър, а типичният за този остров вятър се усилва в ранния следобед от норд на зюйд. почивка в гърция закинтос

Your Answer

12 + 9 =